TRANSFERI

Poljaci upozoravaju dinamovce: Emreli je pijanac koji će vam zatvarati noćne klubove

Foto: Profimedia

MAHIR EMRELI (24) reprezentativac Azerbajdžana i do jučer napadač Legije, potpisao je za Dinamo. Dolazi uz sjajne brojke, ali i kontroverze. Za reprezentaciju je u kvalifikacijama za prošli Euro zabijao Walesu i Mađarskoj te igrao u obje utakmice protiv Hrvatske. Za Qarabag, u kojem je u domovini igrao pet godina, u 185 utakmica je postigao 67 i namjestio 24 gola. 

Zabijao je uglednim europskim klubovima i donio Legiji milijune eura

Ljetos je bez odštete prešao u najveći poljski klub te se i tamo istaknuo golovima. Postigao ih je 11 u 33 nastupa. Ove sezone je za Legiju zabijao uglednim europskim klubovima; Dinamu nije uspio u obje utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka, ali zato je Slaviji Prag tri od četiri gola Legije u dvije utakmice, kojima je svom klubu donio skupinu Europa lige i milijuna eura, a tamo je pogađao protiv Napolija i Leicestera.

Zašto odlazi iz Varšave nakon samo pola godine?

Zašto je onda otišao iz Legije nakon samo pola godine? Osim kao kompenzacija Dinamu za neplaćenu odštetu za Kastratija. Poljski mediji pišu da je to napravio zato što su ga pretukli huligani Legije ogorčeni njegovim lošim učinkom u prvenstvu. U katastrofalnoj sezoni za klub koji je poljski rekorder po broju naslova u prvenstvu (15) i kupu (19), Legija je izgubila čak 14 od 19 prvenstvenih utakmica, a Emreli je u Ekstraklasi postigao samo dva gola. 

Dinamove društvene mreže pod navalom oduševljenih Azera, ali i podrugljivih Poljaka

Zanimljivo je i što nakon objave Dinama da je za njega potpisao Emreli, profili prvaka Hrvatske nisu samo pod navalom azerbajdžanskih ljubitelja nogometa, oduševljenih što je njihova zvijezda novi igrač kluba koji je cijenjen i uspješan u Europi, nego je na njima i puno ogorčenih podrugljivih komentara navijača Legije na račun donedavnog igrača njihovog kluba. Zamjeraju mu nezalaganje, nelojalnost te sklonost izlascima i alkoholu. 

Ovo su neki od komentara navijača Legije ispod objava na Dinamovom Facebooku i Twitteru da je Emreli potpisao:

"Igra dobro ako mu se da, ali to je rijetko. Vrijeme najradije provodi u diskotekama i barovima. Propušta jutarnje treninge. Samo je tražio priliku da pobjegne od nas. Prestao je zabijati i tražio drugi klub dok smo padali na dno. Optužio nas je za rasizam, a onda se njegov agent iz toga povukao. Nije se pojavio na zimskim pripremama. Psihički slab igrač, iako ima vještine. Pazite na njega."

"Ovo ću proslaviti kao Mahir, ispijanjem do dna!"

"Emreli, vrati se. Čeka te još jedna runda na šanku!"

"Kupite mu puno alkohola."

"Sretno s njim, trebat će vam!"

"Idi i ne vraćaj se!"

"Plakao je kada je dobio šamar zbog loših igara te zbog toga otišao kod odvjetnika, dok je drugi igrač koji je također udaren to primio kao muškarac."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.