Poljaci i dalje grme po sucima: "Kamere ne varaju, baš kao i u dvoboju Irska - Francuska"

U POLJSKOJ rukometnoj reprezentaciji još se uvijek ne stišavaju dojmovi nakon poraza u polufinalu Europskog prvenstva u Austriji od Hrvatske.

Poljski mediji odmah nakon polufinala plasirali su razne urote o tome kako je Hrvatska morala proći u finale, a njihov izbornik Bogdan Wenta nekoliko dana kasnije otišao je korak dalje u kritici norveških sudaca:

"Pogledajte utakmicu sada kad znate konačan rezultat i vidjet ćete da kamere ne varaju, baš kao što nisu varale ni kad je trebalo ustvrditi način na koji je francuska nogometna reprezentacija prošla Irsku u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo", rekao je za Dziennik.pl Wenta koji je nabrojio čak deset situacija u kojima su suci, prema njegovu mišljenju, pogriješili u korist naše reprezentacije.

Lino Červar nije ostao dužan poljskom kolegi: "Wenta je umjesto žaljenja trebao naći bolje rješenje u napadu za našu 5-1 obranu. Osim toga, puno više pogrešaka je bilo u finalu prošlog Europskog prvenstva u korist Danske, na štetu naše reprezentacije, pa o tome nitko ne govori", rekao je Červar za Večernji list.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.