Poklepović: Teško je igrati pred praznim tribinama nakon onakve atmosfere u Splitu

HAJDUK je nakon 16 godina izborio skupinu nekog europskog natjecanja ukupnim rezultatom 5:2 protiv rumunjske Unireje. Trener "Bilih" Stanko Poklepović nakon utakmice je bio oduševljen.

>  Europska jesen nakon 16 godina: 90 minuta Špacinog bunkera i Vukušićev gol vrijedan remija


"Nismo baš odigrali dobru utakmicu, ali sretan sam što smo se kvalificirali, iako smo bili autsajderi. Prošli smo Dinamo Bukurešt i Unireju, dvije velike momčadi, sa svojim mladim igračima. Teško je bilo igrati pred praznim tribinama, pogotovo nakon onakve atmosfereu Splitu. Mojoj mladoj momčadi rani pogodak je bio veliki šok, a bilo nam je posebno teško nakon isključenja Brkljače. Na kraju utakmice mogli smo i pobijediti. Sretni smo što napokon igramo u Europi", rekao je Poklepović nakon utakmice.

Pomoćni trener Unireje Eugen Nae nakon utakmice je priznao da ne može biti razočaran stavom koji su pokazali njegovi igrači.

"Vrlo sam zadovoljan stavom svojih igrača i čestitam im unatoč nekim pogreškama. Kod vodstva od 1:0 vjerovali smo da možemo proći, imali smo dosta prilika, ali nedostajalo nam je sreće. Nadam se da ćemo na ovim temeljima nastaviti i dalje", rekao je Nae.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.