regija

Pogledajte nogu polomljenog reprezentativca BiH. Suigrač: Čuli smo kako nešto puca

Foto: Screenshot Twitter

REPREZENTATIVAC BiH Elvir Koljić (25) sinoć je doživio stravičnu ozljedu noge tijekom utakmice rumunjskog prvenstva između Craiove i Poli Iasija.

Igrala se 34. minuta kada je Ovidio Mihalache brutalno uletio u noge Koljiću i slomio mu ih. Nakon udarca se čuo jezivi krik bosanskohercegovačkog nogometaša koji se previjao od bolova, suigrači su se hvatali za glavu od šoka, a nesretnom napadaču Craiove pružena je liječnička pomoć na terenu. Najprije su mu morali izrezati kopačku kako bi uopće izvukao nogu, a potom je trebalo mobilizirati desnu nogu prije nego što je stiglo vozilo hitne pomoći koje ga je odvezlo u bolnicu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SITUACIJU

Sudac Hategan isključio je Mihalachea zbog brutalnog faula.

U bolnici je potvrđeno da se radi o teškom prijelomu fibule, a Koljićev suigrač Marius Constantin za rumunjske medije je ispričao kako se osjećao u trenutku teške ozljede bosanskohercegovačkog igrača.

''Nadali smo se da nije riječ o teškoj ozljedi, no čulo se kako nešto puca. Vjerovali smo da je riječ o udaru kopačke u kopačku, no pukla je kost našeg suigrača'', kazao je Constantin.

"Elvirova ozljeda nas je ubila. Nismo više imali želje za igru. On nam je bitan igrač, a sada ga neće biti nekoliko mjeseci. To ćemo osjetiti. Na pauzi su svi igrači bili preplašeni zbog onog što se dogodilo Koljiću", rekao je trener Craiove Cristiano Bergodi dok su se navijači u velikom broju okupili ispred bolnice i skandirali ime reprezentativca BiH.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.