SUPERBOWL

Pogledajte kako je neobično odjeveni muškarac uletio u teren i prekinuo Super Bowl

Screenshot: SportKlub

TAMPA Bay Buccaneersi na Raymond James stadionu u Tampi pobijedili su u 55. izdanju Super Bowla te osvojili drugi naslov prvaka u svojoj povijesti.

Zbog epidemiološke situacije, jučerašnji Super Bowl ostat će zabilježen kao najmanje posjećen ikada. Utakmici između Buccaneersa i Kansas City Chiefsa prisustvovalo je 22 tisuće navijača. Među njima je bilo čak sedam i pol tisuća cijepljenih zdravstvenih radnika, koje je NFL pozvao kao posebne goste.

Uletio je u teren odjeven u zanimljiv kostim

Unatoč povijesno malom broju gledatelja, niti ovaj Super Bowl nije prošao bez uljeza na terenu. Naime, u posljednjoj četvrtini susreta muškarac u poprilično otvorenom roza kostimu utrčao je s tribina i izbjegao prvi nalet zaštitarskog osoblja, da bi konačno bio srušen na tlo pred samim "end zoneom".

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ INCIDENT

Identitet muškarca zasad nije poznat, ali je na kostimu imao natpis "Vitaly Uncensored", što ga dovodi u vezu s poznatim YouTuberom Vitalijem Zdoroveckim. Zdorovecki zbog sličnih aktivnosti ima zabranu ulaska na brojne stadione i sportske događaje, među kojima je i Super Bowl pa zadaću upadanja na terene u zadnje vrijeme ispunjavaju njegovi prijatelji te sljedbenici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.