wolfsberger - dinamo 0:3

Petković: Odigrao sam iznad očekivanja

Foto: Pixsell

DINAMO je u 4. kolu Europa lige pobijedio Wolfsberger u gostima 3:0 i napravio veliki korak prema prolasku skupine.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Hrvatski prvak slavio je golovima Majera (60.), Petkovića (75.) i Ivanušeca (90.), a za matematičku potvrdu europskog proljeća trebat će mu još dva boda u zadnja dva kola protiv Feyenoorda i CSKA.

Nakon dugo vremena pravu utakmicu odigrao je Bruno Petković koji se trudio i pokušavao, a trud mu je nagrađen u 75. minuti kad je zabio na krasnu asistenciju Arijana Ademija. To mu je bio prvi gol nakon mjesec dana i dosta lošije forme ove sezone.

U prvom poluvremenu promašio veliku priliku

"Odigrali smo odličnu utakmicu, ali još ništa nije gotovo i još uvijek može biti... Ma, ne želim pričati o lošem scenariju, ali još ništa nije gotovo", rekao je Petković.

Prije nego što je zabio gol za 2:0, Petković je krajem prvog poluvremena imao mrtvu šansu, ali je potpuno nepotrebno pucao petom i promašio.

"Odradio sam zadatak koji sam imao i težio sam tome da igram jednostavnije nego inače. Nekad moraš shvatiti, ako ti ne ide sve i ako nije sve idealno, da igraš malo jednostavnije. Možda sam kod one pete morao drukčije reagirati, ali sam mislio da imam igrača na leđima pa je to bio jedini način na koji sam u tom trenutku mogao pucati. Mislim da sam odigrao iznad očekivanja", rekao je Petković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.