LIGA PRVAKA

Penal razbjesnio Marakanu: Gosti se smijali poklonu, sudac jedva napustio teren

Screenshot

CRVENA ZVEZDA je pet minuta prije kraja prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka ostala bez vrijedne pobjede na domaćem terenu protiv Kopenhagena. 

Navijači srpskog prvaka i javnost u toj zemlji bijesni su te tvrde da je penal i gol za konačnih 1:1, koji Kopenhagenu daje veliku prednost pred uzvrat, gostima poklonio portugalski sudac Tiago Martins.

On je u 85. minuti pad Pepa Biela u Zvezdinom kaznenom prostoru, nakon što ga je Milan Jovančić "ružno pogledao", okarakterizirao kao kontakt i prekršaj za najstrožu kaznu. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku spornog penala možete pogledati OVDJE.

Jonas Wind uzeo je ponuđeno i zabio iznimno važan gol za prvaka Danske koji tako na uzvrat na svom terenu sljedećeg tjedna odlazi s odličnim rezultatom. 

Martins je jako razljutio zvezdaše i dvije minute kasnije, kada je prema njihovom mišljenju propustio suditi čisti penal nad njihovim napadačem Benom. 

Nakon utakmice sudac je jedva napustio teren. Dok je išao prema tunelu Marakane stadion se tresao od uvreda i psovki na njegov račun te skandiranja "UEFA - mafija". Usput su ga presreli spomenuti Jovančić i Zvezdin pomoćni trener i svašta mu izgovorili. 

Zvezdin igrač Miloš Degenek nakon utakmice je otkrio: "Meni osobno je njihov lijevi bočni rekao da mu se suigrač bacio kod penala. Jako me boli što su se igrači Kopenhagena smijali kada im je dosuđen penal, ali su iz njega zabili i slavili."

Zato im je poručio: "Idemo ih zgaziti u revanšu! Mi ćemo se zadnji smijati!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.