Pavljučenko odlazi iz Tottenhama, kao zamjena dolazi Mandžukić?

ROMANU PAVLJUČENKU sve je tjesnije i napornije u Tottenhamu, što je sasvim logično, jer trener Harry Redknapp nema previše povjerenja u njega.

U tri utakmice ovosezonskog Premiershipa, u tri pobjede Tottenhama, Pavljučenko je upisao jednu jedinu minutu na travnjaku, a i Redknapp je od kraja prošle sezone uglavnom negativno govorio o njemu, što Rusa dodatno tjera izvan White Hart Lanea.

Prošle sezone je Pavljučenko došao u Tottenham kao veliko pojačanje, te je u 37 nastupa upisao 14 pogodaka. No, kako je sezona odmicala, tako je nekadašnji napadač moskovskog Spartaka dobivao sve manje povjerenja, a ove sezone mu je stvar otežana jer se za prvu momčad bori sa Jermaineom Defoeom (trenutačno najbolji strijelac lige sa 4 pogotka), Peterom Crouchom i Robbijem Keanom.

"Želim da me Tottenham proda, želim se maknuti iz kluba", rekao je Rus za The Sun, a kao i dalje jako zainteresirani kupac se spominje talijanska Roma.

Odlaskom Pavljučenka, Tottenham bi mogao posegnuti za kupnjom novog napadača, a mediji špekuliraju da bi to mogao biti Mario Mandžukić. Spursi su već pokazali interes za Mandžu, a u Dinamu bi ga pustili za odgovarajuću cijenu koja nije ispod 15 milijuna eura što su Mamići jasno dali do znanja Werderu kad je želio dovesti modrog napadača. Zanimljivu izjavu dao je i Siniša Jagodić, član Uprave za odnose s javnošću  niti decidirano ustvrdio da Mandžo neće otići.

"Drago nam je što se veliki klubovi zanimaju za naše igrače, ali prijelazni rok traje do 31. kolovoza i sve dosad su bile špekulacije. U lipnju je spuštena rampa za Mandžukićev odlazak, za to postoje određeni uvjeti, ali i želja da napravimo rezultat u Europi", rekao je Jagodić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.