Partizanu nije pomogla ni nevjerojatna greška sudaca. Kako nisu primijetili ovo?

Screenshot: SportKlub

NEVJEROJATAN propust čak trojice vrhunskih sudaca u elitnom natjecanju Euroligi vidjeli smo na kraju prvog poluvremena četvrte utakmice četvrtfinala, Partizan - Real (78:85), nakon koje je serija izjednačena na 2:2. Odlučujući meč za prolaz na Final Four igra se u Madridu.  

U posljednjem napadu u prvom poluvremenu Partizan je na parketu imao šest igrača. Suci nisu reagirali, ali ni klupa Reala. Sergio Llull je na 2.2 sekunde do poluvremena imao dva slobodna bacanja. Nakon što je zabio drugo bacanje, mogle su se izvršiti zamjene za preostalo vrijeme.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ NEVJEROJATNI KIKS SUDACA

Realova klupa je na teren umjesto Llulla za posljednji napad poslala Marija Hezonju, a Željko Obradović je s klupe podigao Dantea Exuma, no nitko od igrača Partizana nije napustio igru. To možete vidjeti u priloženoj snimci. Igrač Partizana koji izvodi aut ostaje na parketu i tijekom akcije koja je uslijedila, kao i njegovih pet suigrača.

Partizan je u tom posljednjem napadu prvog poluvremena s nedopustivim igračem više ubacio tricu. Ipak, kasnijim pregledom snimke utvrđeno je da se to dogodilo po isteku vremena pa je Real otišao na odmor s prednošću 45:42. No nijedan od trojice sudaca nije uočio da su na terenu bila šestorica igrača Partizana. Ipak, ni to nije pomoglo domaćinu da zabije i pobijedi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.