Paige Spiranac: Kad god objavim fotku s muškarcem, komentari su odvratni

Foto: Profimedia

PAIGE SPIRANAC (29) je jedna od najljepših svjetskih sportašica, barem prema mišljenju njenih fanova, kojih broji 3.7 milijuna na Instagramu, a tu titulu nosi i u svjetskim medijima. Na svom Instagramu često objavljuje fotografije u atraktivnim izdanjima, a nedavno je na profilu napravila i nešto novo.

Golferica hrvatskog podrijetla odgovarala je na pitanja fanova, a u jednom odgovoru požalila se na ono što smatra najvećim problemom u svojoj karijeri. Izrazila je nezadovoljstvo načinom na koji javnost reagira svaki put kad se fotografira s muškarcima

"Ne priča se dovoljno o jednoj stvari koja je jako vezana za žene u muškoj industriji, bilo da je riječ o golfu ili nekom drugom sportu, a to je da svaki put kad se fotografiram s nekim muškarcem moram čitati odvratne komentare i slušati glasine", rekao je Spiranac pa dodala:

"Osjećam da me to sprječava da odlazim na brojne događaje na kojima se nalaze muškarci. To je jako nepošteno. Svaki put kad se slikam s muškarcem, komentari su odvratni. Frustrira me to jer ne mogu imati normalnu interakciju s ljudima."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.