TRANSFERI

Ovo su nerealni zahtjevi Rabiotove majke zbog kojih on neće igrati za United

Foto: Profimedia

MANCHESTER UNITED želio je dovesti Adriena Rabiota, no transfer je propao unatoč tome što je klub dogovorio cijenu otkupa njegovog ugovora s njegovim aktualnim poslodavcem Juventusom. Do prekida u razgovorima došlo je zbog nerealnih zahtjeva koje su igrač i njegova majka Veronique, ujedno i agentica, stavili pred čelnike Uniteda s "uzmi ili ostavi" uvjetom.

Prema pisanju Calciomercata, klubovi su dogovorili posao vrijedan 20 milijuna eura, uz dodatne bonuse za igrača koji je pod ugovorom još samo do kraja sezone. Tu je bilo manje problema. Oni su nastali kad je Veronique Rabiot zatražila 10 milijuna eura po sezoni, no niti to nije bio razlog za prekid pregovora.

United, pojašnjava se, nikako nije htio pristati na dodatke na plaću kroz svih četiri ili pet godina, na koliko bi se dogovorio s francuskim veznjakom. Osim toga, Rabiotova majka tražila je i između osam i 10 milijuna eura na račun premija i provizija. Navedeni zahtjevi bili su previše za United, posebice zbog toga što je igrač u Juventusu uz bonuse dobivao sedam milijuna eura godišnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.