Ovako o Tudoru priča igrač koji je zbog njega morao napustiti Marseille

Foto: EPA

CEDRIC BAKAMBU je u rujnu prošle godine napustio Marseille i potpisao za Olympiakos. Ranije je bio ustvrdio da je morao napustiti francusku momčad pod vodstvom Igora Tudora jer se na njega vršio pritisak i tretiralo ga se kao neželjenog igrača. Sad o Tudoru priča drugačije.

"Htio sam ostati. Kad je došao Luis Suarez, bilo je puno napadača, a trener je htio igrati samo s jednim. Meni je dozlogrdilo da igram na strani. Marseille se počeo rješavati igrača, a ja i dalje nisam puno igrao, a kad sam igrao, nisam igrao na svojoj poziciji. Počelo je biti teško", govorio je mjesec dana nakon odlaska i dodao: "Prestali su me koristiti. Stavili su me na lijevu stranu, a na treninzima sam, ja koji sam napadač, igrao lijevog i desnog beka."

U grčkom prvenstvu se dobro snašao. Postigao je 13 golova uz dvije asistencije u 22 utakmice, a ukupno 18 u 37 ogleda za Olympiakos. S kojim mjesecom odmaka od svakodnevice uz Tudora u Marseilleu, o svemu razmišlja drugačije. Čak ga i brani, prenose neki francuski mediji dijelove njegova razgovora o Tudoru.

Bakambu: Uspješno je odradio sezonu

"Tudor je ubio puno igrača? Ali kako je to napravio? Uspješno je odradio sezonu, doveo Marseille do trećeg mjesta. Sviđalo se to nama ili ne i unatoč tome što su svi očekivali direktan plasman kluba u Ligu prvaka, on je svoj posao napravio", rekao je Bakambu i dodao:

"Nije loše to što je napravio, bilo je puno onih koji su bili gori. Marseille je igrao napadački, zabijao je golove. Njegov smjer je bio jasan."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.