VRATIMO PALČIĆE U PETROVU

Ovaj Golf je potpisala cijela reprezentacija. Sad se prodaje u najplemenitije svrhe

Foto: Facebook

AKCIJA Vratimo Palčiće u Petrovu traje i dalje. 

U Facebook grupi ljudi i dalje aukcijama skupljaju novac za odjel nedonoščadi za bolnice diljem zemlje. Ono što je počelo kao inicijativa nekoliko Dinamovih navijača uskoro je postao nacionalni hobi. 

Zahvaljujući akciji koju je pokrenula udruga Dinamo to smo mi, za Palčiće je prikupljeno više od sedam milijuna kuna. Nakon što je akcija polučila izvanserijski uspjeh i obnovila gotovo cijeli odjel u Petrovoj, sredstva se dijele i drugim bolničkim centrima u zemlji sa sličnim potrebama.

Najveći hit među artiklima posljednjih je tjedana jedan vrlo poseban Golf. Iako je star, iza sebe ima prekrasnu priču. Radi se o vozilu koje je jedan fanatični navijač hrvatske reprezentacije vozio po čitavom svijetu prateći Vatrene. Golf koji je prikladnog izgleda potpisali su svi igrači reprezentacije iz posljednjih nekoliko generacija.

Objavljuje Željka VučkoPonedjeljak, 17. kolovoza 2020.

Posljednja ponuda vrijedna je čak 36 tisuća kuna, što znači da je na dobrom putu da sruši rekord. Njega zasad drži dres Herceg-Bosne koji je prikupio 45 tisuća kuna. Aukcija za Golf, kao i čitava akcija, traje do 31. kolovoza. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.