HRVATSKI NOGOMETAŠI

Ovacije briljantnom Majeru. Sudjelovao u akcijama za tri od četiri gola

Foto: Profimedia

LOVRO MAJER nastavlja sa sjajnim partijama za Rennes. Novu je odigrao za važnu pobjedu 4:1 nad Troyesom u 25. kolu Ligue 1. Serhou Guirassy postigao je prva dva gola za Rennes, a do kraja poluvremena Ike Ugbo smanjio je na 2:1. Martin Terrier prelomio je utakmicu u 75. minuti golom kojim je Rennes otišao na 3:1. Konačan rezultat postavio je Gaetan Laborde iz penala u 87. minuti.

Majer je iznudio korner nakon kojeg je Rennes zabio prvi gol, sjajno je iz prve dodao u akciji za treći zgoditak, a penal za četvrti gol domaćini su dobili nakon što je njihova hrvatska zvijezda iz kornera pogodila suigrača, a njega je faulirao suparnik.

Majer je izašao iz igre u zadnjoj minuti uz ovacije stadiona u Rennesu. Reprezentativac Hrvatske zaslužio ih je sjajnom igrom u iznimno važnoj pobjedi. Rennes je njome zadržao peto mjesto, koje iduće sezone vodi u Konferencijsku ligu, te je samo dva boda od četvrte pozicije, koja jamči Europa ligu.

Međutim, od petog Rennesa do 11. Lillea samo su četiri boda razlike, pa je u tako napetom višeboju za par europskih mjesta svaki bod važan. Majer i Rennes danas su uzeli tri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.