Ostalo je još samo jedno mjesto u polufinalu Kupa Hrvatske u futsalu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

NOVO VRIJEME iz Makarske treći je polufinalist Hrvatskog futsal kupa nakon što je u četvrtfinalu s 3:0 (1:0) svladalo Bjelovar. Novo Vrijeme uspostavilo je dominaciju od prve minute dvoboja, Bjelovar je u isti ušao pomalo impresioniran, no brzo se konsolidirao i dobro parirao aktualnom prvaku i branitelju naslova.

Ipak, Novo Vrijeme na odmor je otišlo s minimalnom prednosti nakon što je Brazilac Jefferson snažnim udarcem matirao odličnog vratara Bjelovara Nikolu Beljana. Makarani su udvostručili svoju prednost početkom nastavka kada je zabio drugi Brazilac, Lima, udarcem s lijeve strane.

U posljednjih 10 minuta dvoboja Bjelovar je krenuo u igru s golmanom igračem, a to je iskoristio vratar Novog Vremena Filip Bašković koji udarcem sa svoje gol-linije pogađa prazna vrata za 3:0. Ranije u petak je drugoligaš Murter iznenadio splitsku Torcidu i boljim izvođenjem šesteraca sa 7:4 (4:4) prošao u polufinale, dok je Pula Stanoinvest pobijedila šibensku Crnicu s 3:0.

U posljednjem četvrtfinalnom susretu od 20.15 sastat će se Futsal Dinamo i Šibenik 1983, a nakon tog susreta bit će održan i ždrijeb polufinalnih parova koji će se igrati u nedjelju. Finale je na programu u ponedjeljak od 18.30.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.