Osijek potvrdio jedan od najvećih transfera u svojoj povijesti

Foto: Profimedia

JOVAN MANEV (22) je novi igrač Osijeka. Makedonski stoper stiže iz turskog Adanaspora, od kojeg je Osijek ispao u trećem pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Manev dolazi na posudbu do kraja sezone, a prema posljednjim informacijama trebao bi potpisati trogodišnji ugovor uz odštetu od ukupno milijun i pol eura na kraju sezone. 

Želi igrati

Do ovog ljeta igrao je za Bregalnicu iz Štipa, a početkom srpnja postao je igrač turskog kluba. Makedonski portal piše da je za njegov transfer bilo presudno to što se Osijek bori za sam vrh ljestvice SuperSport HNL-a te Manev želi biti prva opcija u Tomasovoj momčadi. U Adani se nije nametnuo, igrao je u samo tri utakmice, dok ih je šest presjedio na klupi.

Treći najveći ulazni transfer Osijeka

Bit će to treći najveći ulazni transfer u povijesti Osijeka. Na prvom mjestu je kupnja centarfora Ramona Miereza, kojeg je klub platio dva i pol milijuna eura. Na drugom mjestu je dolazak Kristijana Lovrića iz Gorice, koji je koštao 2.25 milijuna eura. 

Manev je trenutno na okupljanju reprezentacije Makedonije, koju očekuju kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Italije i Malte, a treninzima Bijelo-plavih i treneru Stjepanu Tomasu na raspolaganju će biti 13. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.