Osijek ostao bez kapetana: Ivo Smoje potpisao dvogodišnji ugovor s Hajdukom

DOSADAŠNJI kapetan Osijeka Ivo Smoje potpisao danas u novinarskom salonu na Poljudu dvogodišnji ugovor s Hajdukom.

Tridesetogodišnjeg stopera splitskih korijena pozvao je na razgovore u Split još u subotu navečer direktor Hajduka Fredi Fiorentini budući da su se u dvije utakmice trokut-turnira protiv Nacionala i Blackburna ranije ozlijeđenom Hrvoju Vejiću pridružili Anthony Šerić i Ante Aračić.

U lipnju zapelo zbog Smojine godišnje gaže, sad nije postavljao nikakve uvjete

Alarm se upalio zbog kroničnog nedostatka obrambenih igrača pa su se u klubu odlučili pozvati na razgovore Smoju koji je još u lipnju bio u kombinacijama za prelazak na Poljud s obzirom da se znalo da je početkom srpnja slobodan igrač, ali tada je Smoje tražio ugovor od 120 tisuća eura godišnje.

Nakon subotnjeg poziva s Poljuda Smoje nije puno dvojio: "Nešto iza jedanaest sati navečer primio sam poziv i nisam ni trenutka dvojio. Došao sam u Split s bratom Marinom jučer i sada sam presretan što sam potpisao ugovor s Hajdukom", rekao je vidno zadovoljni Smoje.

Debi u dresu Hajduka protiv Osijeka: Siguran sam da ćemo slaviti

U utakmici igranoj u Osijeku 5. travnja ove godine Smoje je u Osijekovoj pobjedi nad Hajdukom bio jedini strijelac, a raspored ovogodišnjeg HNL-a odlučio je da u prvom kolu Hajduk gostuje u Osijeku. Prvi službeni nastup tako će Smoje imati protiv kluba kojemu je do jučer bio kapetan:

"U ovom sam trenutku koncentriran isključivo na Hajduk. Siguran sam da ćemo u Osijeku ostvariti pobjedu i slaviti, moramo iskoristiti tamošnju situaciju koja nije bajna, klub nema novca i nije s pojačao", završio je Smoje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.