Nurkić: Poklonit ću Zadru košarkaško igralište za djecu u čast velikog Kreše Ćosića

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

REPREZENTATIVAC Bosne i Hercegovine i košarkaš Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić napisao je na društvenim mrežama da će Zadru pokloniti košarkaško igralište koje će nositi ime po preminulom velikanu zadarske i svjetske košarke Krešimiru Ćosiću. Otkrio je i gdje će biti izgrađeno.

Nurkić je na Instagramu objavio dvije fotografije, jednu uz kip Ćosića, drugu u dresu Zadra. Uz to je napisao poruku: "Moji Zadrani, kako u Zadru nema službeno košarkaško igralište po imenu Krešimira Ćosića moja želja je bila da to promijenim i konačno imamo dogovor. Poklonit ću košarkaško igralište za djecu gradu Zadru u čast velikog Kreše Ćosića. Lokacija košarkaškog igrališta: "5 Nebodera Zadar". Drago mi je da sam uz koordinaciju divnih ljudi uspio doći do realizacije."

Nurkić je bio igrač Zadra 2013. godine. Od 2014. nastupa u NBA ligi u kojoj je nosio dresove Denver Nuggetsa i Portland Trail Blazersa. U najjačoj košarkaškoj ligi svijeta odigrao je više od 450 utakmica uz prosjeke od 12.3 koša i 8.6 skokova po susretu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.