Novi trener poziva nezadovoljnog junaka Zrinjskog: Ako prihvati što tražimo...

Screenshot: Youtube

NOVI trener bosanskohercegovačkog nogometnog prvaka Zrinjskog Mario Ivanković rekao je kako su nekadašnjem Hajdukovom veznjaku Zvonimiru Kožulju (30) "širom otvorena vrata" momčadi, i to nedugo nakon što je napustio sastav iz Mostara zbog sukoba s bivšim trenerom Krunoslavom Rendulićem. 

"Ako je Kožulj spreman na stvari koje ćemo tražiti, Zvoni su širom otvorena vrata", rekao je Ivanković na prvoj klupskoj konferenciji za novinare nakon što je imenovan trenerom Zrinjskog. Veznjak Zvonimir Kožulj, koji je potekao u Zrinjskom iz Mostara, ove se godine vratio u matični klub nakon niza ozljeda i promjena klubova u kojima je igrao. Među ostalim, bio je i u Hajduku.

Kožulj je bio nezadovoljan

Nakon što u susretu protiv poljske Legije u Konferencijskoj ligi nije dobio ni minutu, nezadovoljni Kožulj prestao je trenirati, a trener Rendulić ga više nije smatrao dijelom momčadi, zbog čega je svojedobno pozvao i upravu da se oglasi o njegovu statusu.

U međuvremenu se, zbog lošijih rezultata i nervoze u svlačionici mostarskog kluba, uprava razišla s hrvatskim stručnjakom Rendulićem, koji je Zrinjski odveo do dvostruke krune u BiH te plasmana u Konferencijsku ligu.

Podsjetimo, Kožulj je bio proglašen najboljim igračem prvoga kola Konferencijske lige, kada je zabio dva gola i asistirao u preokretu Zrinjskog s 0:3 na 4:3 protiv AZ-a.

Ivanković će razgovarati s Kožuljem

Trener Ivanković potvrdio je kako je u svlačionici loše ozračje zbog "prevelikog broja igrača" koji ne igraju. "Svi znamo da je prevelik broj igrača i to otežava pozitivno ozračje. Nadam se da ćemo kroz par dana te stvari riješiti. Takva je situacija i sa Zvonom", rekao je Ivanković. 

Najavio je kako će s njim razgovarati sljedećih dana kako bi se riješili prijepori, nakon čega će odlučiti hoće li Kožulj biti dio momčadi. Roster Zrinjskog čine 32 igrača, među kojima je veliki broj povratnika od ozljeda te nespremnih igrača. Zrinjski se nalazi na trećem mjestu bosanskohercegovačke Premijer lige s 26 bodova. Vodeći Borac ima 33 boda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.