LIGE PETICE

Novi težak udarac za Liverpool. Mjesec dana bez Guinnessovog rekordera

Foto: Gulliver / Getty Images

TRENT ALEXANDER-ARNOLD, sjajni desni bočni Liverpoola koji je u dvije prethodne sezone namjestio čak 31 gol za Redse, pauzirat će mjesec dana zbog ozljede lista.

Ozlijedio se na nedjeljnom derbiju Premiershipa protiv Manchester Cityja, zbog čega je napustio igru u 63. minuti. Pregledi nakon utakmice pokazali su da je ozljeda teža.

Guinnessov rekorder s Anfielda

TAA je zato povučen iz reprezentacije Engleske. Neće ovog tjedna igrati prijateljsku utakmicu protiv Republike Irske, kao ni dvije posljednje, odlučujuće u skupini Lige nacija protiv Belgije i Islanda.

Bek kojeg se smatra najboljim na svijetu i koji je prošle godine završio u Guinnessovoj knjizi rekorda, propustit će i četiri važne utakmice aktualnog prvaka Engleske.

Neće igrati za Liverpool u derbiju Premiershipa protiv Leicestera te prvenstvenu utakmicu protiv Brightona. Redsi će bez ključnog čovjeka morati i u dvije najjače utakmice skupine Lige prvaka, protiv Atalante i Ajaxa.

Obrana u krizi

Ozljeda Alexandera-Arnolda nova je u nizu glavnih igrača Liverpoola u prvom dijelu sezone. Posebno je pogođena obrana Kloppove momčadi.

Golman Alisson propustio je nekoliko utakmica zbog ozljede ramena, a Adrian je pokazao da mu nije dostojna zamjena. Međutim, Alisson se vratio, dok će Liverpool još pola godine čekati da im se vrati zapovjednik obrane Virgil van Dijk, kojem je koljeno teško ozlijedio Evertonov golman Jordan Pickford. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.