Hrvatska reprezentacija

Novi predsjednik HNS-a održao sastanak s Pletikosom, Dalićem i njegovim pomoćnicima

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

NOVOIZABRANI predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić održao je svoj prvi radni sastanak s novim tehničkim direktorom A i U-21 reprezentacije Stipom Pletikosom, izbornikom Zlatkom Dalićem te njegovim pomoćnicima Vedranom Ćorlukom i Ivicom Olićem, kao i s team menadžericom Ivom Olivari.

Kako stoji na službenoj stranici HNS-a, glavna tema razgovara bila je predstojeća aktivnost A reprezentacije u rujnu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Hrvatsku očekuju dvoboji protiv Rusije, Slovačke i Slovenije.

"Još jednom čestitam Stipi na novoj funkciji, ima našu punu podršku, baš kao i reprezentacija uoči važnih rujanskih utakmica. Hrvatski nogometni savez će, kao i uvijek, reprezentaciji osigurati maksimalne uvjete, a uvjeren sam da će momčad jednako tako pružiti maksimum na terenu i napraviti sve kako bismo bili još korak bliže Kataru", izjavio je Kustić nakon sastanka.

"Velika je čast i zadovoljstvo opet biti dio hrvatske A reprezentacije, zahvaljujem čelnicima HNS-a na čelu s Marijanom Kustićem na ukazanom povjerenju, nastojat ću svojim znanjem i iskustvom pomoći momčadi zadržati visoke standarde. Radujem se novim izazovima, suradnji s izbornicima Zlatkom Dalićem i Igorom Bišćanom, vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti zacrtane ciljeve", rekao je Stipe Pletikosa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.