Novi obrat na Poljudu: Eliakwu nije otišao s Portom, ostaje na probi još tri dana

I PREMDA se je još jučer zajedno s Richardom Portom trebao vratiti u Italiju, nigerijski napadač Isah Eliakwu dobio je na Poljudu tri dodatna dana za dokazivanje.

Nakon iznimno lošeg nastupa protiv portugalskog Nacionala na trokut-turniru, ali i prethodnih slabih izdanja na otvorenim treninzima zbog čega je izazvao gnjev prisutnih gledatelja, omaleni Nigerijac za ugovor će se kod svojih potencijalnih poslodavaca imati priliku izboriti u prijateljskoj provjeri u srijedu protiv Dugopolja u predvečerje početka HNL-a.

Potvrdio je to i predsjednik Hajduka Mate Peroš: "Eliakwu će prema dogovoru nastupiti u prijateljskoj utakmici u Dugopolju, a nakon toga ćemo znati više. U utorak će doći ostatak njegovih liječničkih nalaza pa ćemo vidjeti što i kako."

Eliakwu, bivši član milanskog Intera i nogometaš koji će za sebe reći "jednako sam brz kao Martins, a od Obafemija imam i nešto bolju tehniku" u Hajduk je na probu došao kao slobodan igrač iz talijanske Triestine, a u slučaju potpisa ugovora sa splitskim klubom njegova bi godišnja gaža iznosila 180 tisuća eura, dok bi Bijeli bili dužni ispuniti i obvezu njegovom menadžeru plaćanjem 150 tisuća eura klauzulne obveze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.