Noć Bijelih anđela - alternativa u navijanju, alternativa u glazbi

BIJELI ANĐELI, navijači NK Zagreba u sklopu 10th FARE Action Weeka i u suradnji s klubom Močvara organiziraju ska-punk-rock koncert koji će se održati u subotu, 24. listopada s početkom u 20 sati u klubu Močvara, Trnjanski nasip bb. Bijeli anđeli pozivaju sve koji vole nogomet ali ne vole nasilje i ne mrze protivnika te sve one koji vole dobru žestoku svirku da im se pridruže na koncertu te tako daju svoju podršku u razvijanju tolerancije te borbe protiv diskriminacije kako u nogometu tako i u društvu općenito.

Odbacite predrasude o navijačima i dođite na Noć Bijelih anđela u Močvaru.

Uvjerite se da postoji alternativa u navijanju i dobro se zabavite uz bendove Abergaz, Eskadron, Kajla, Paddy's Allstars, Poruka u prazno, Road Kill Exotics, Skretničari, Spierdalaj i DJ-a Maria Kovača. FARE (Football against racism in Europe) Action Week održava se od 15. do 27. listopada, a zagrebački koncert Bijeli Anđela jedan je u nizu akcija koje će se u sklopu ovog tjedna, kojemu je cilj borba protiv rasizma i svih oblika diskriminacije, održati u četrdesetak zemalja Europe.

Kao predvodnici alternative u navijanju te navijačka skupina koja promiče nenasilje i toleranciju na nogometnim travnjacima, Bijeli anđeli prvi su koncert s istim ciljem organizirali i 2007. godine. Tada prepuna Močvara bila je potvrda da među navijačima imaju još istomišljenika te poticaj za sve buduće akcije kojima se nadaju pridobiti još više poklonika dobrog nogometa i fer navijanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.