NIKAD GA NITKO NIJE KUPIO Bio je zvijezda Arsenala i Milana, a sada je na probi u drugoligašu

Foto: Guliver Image/Getty Images

MATHIEU FLAMINI ne planira završiti karijeru, iako od prošlog ljeta nema klub. 
 
Bivši igrač Milana i Arsenala prošle sezone nastupao je u Premierligi za Crystal Palace, ali je nakon deset odigranih utakmica na kraju sezone napustio klub. Novi klub još nije pronašao...
 
Flamini, 33-godišnji veznjak, pokušat će proći probu u španjolskom drugoligašu Rayu Vallecanu. Flamini će pokušati pomoći Rayu vratiti se u Primeru iz koje je ispao prije dvije sezone.
 
Francuz je jedan od rijetkih nogometaša u 21. stoljeću kojeg nitko nikad nije kupio. Naime, Flamini je nakon debija za Marseille 2003. godine mijenjao klubove kao slobodan igrač. Prvo je otišao u Arsenal gdje je proveo četiri godine, a onda nakon isteka ugovora preselio u Milan. Nakon pet godina na San Siru još jednom se vratio u Arsenal iz kojeg je prošle godine preselio u Crystal Palace.
 
Za Arsenal je odigrao skoro 250 utakmica, a za Milan više od 100. Uz nogomet se bavi i investiranjem u "novu naftu", na kojoj je zaradio milijune.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Mathieua Flaminija, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag:  Mathieu Flamini

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.