nfl

NFL: Brownsi senzacionalno izbacili Steelerse, nevjerojatan uspjeh Toma Bradyja

Foto: Reuters

PROTEKLOG vikenda odigrane su sve wild card utakmice doigravanja NFL-a.

Najveću senzaciju napravili su Cleveland Brownsi koji su noćas sa 48:37 u gostima pobijedili favorizirane Pittsburgh Steelerse. Brownsi su već nakon prve četvrtine vodili 28:0, što je najveći broj postignutih poena jedne momčadi u prvoj četvrtini utakmice play-offa u povijesti. Clevelandu, godinama najlošijoj momčadi u ligi, ovo je bila prva pobjeda u doigravanju od 1994. godine.

Baker Mayfield je za domaćine bacio 263 jarda (21/34) za tri touchdowna, a Steelersima nije pomogao ni 501 jard Bena Roethlisbergera. Quarterback Pittsburga kompletirao je čak 47 od 68 dodavanja uz četiri touchdowna, ali mu je čak četiri puta lopta bila presječena.

Tampa Bay je u gostima pobijedio Washington 31:23, a to je bila 31. play-off pobjeda u karijeri Toma Bradyja (22/40, 381 jard, 2 TD). Brady sad ima više pobjeda u play-offu nego sljedeća dva quarterbacka na toj ljestvici zajedno.

Baltimore je slavio kod Tennessee Titansa 20:13, a New Orleans je kod kuće pobijedio Chicago 21:9.

Konferencijska polufinala na rasporedu su u subotu i nedjelju 16. i 17. siječnja.

U AFC-ju će za mjesto u konferencijskom finalu igrati Buffalo Bills - Baltimore Ravens (nedjelja, 2:15 ujutro po srednjoeuropskom vremenu) i Kansas City Chiefs - Cleveland Browns (nedjelja, 19:05).

Za mjesto u NFC finalu borit će se Green Bay Packers - Los Angeles Rams (subota, 22:35) i New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers (ponedjeljak, 0:40).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.