EUROPSKE LIGE

Neymar je najveći plačljivac među nogometašima. Messi je šesti, a ovo je top deset

Foto: EPA

NEYMAR je najveći plačljivac među nogometašima, objavio je BonusFinder, navevši kako su zbrojili važne utakmice u kojima su igrači plakali, što uključuje posljednje utakmice u karijeri, nokaut-faze europskih i svjetskih natjecanja, preokrete i finala. Igrači su potom rangirani od najemotivnijih prema onim manje emotivnim ovisno o broju situacija u kojima su plakali na utakmicama.

Prvi je brazilski napadač koji je nerijetko bio kritiziran zbog naglašavanja prekršaja počinjenih nad njim, iako su mnogi zaista i bili čvrsti s obzirom na njegov stil igre koji uključuje velik broj driblinga. Drugo mjesto iza Neymara zauzima Cristiano Ronaldo. Portugalac je, podsjetili su, plakao na europskim prvenstvima 2020., 2016. i 2004. godine.

Treći je Luiz Suarez, urugvajski ofenzivac za kojeg je, među ostalim, emotivan trenutak bio prošlogodišnje osvajanje španjolskog prvenstva s Atletico Madridom kad je fotografiran kako sjedi na travnjaku, gleda u mobitel i plače.

Messi je na šestome mjestu

Bivši engleski reprezentativac Paul Gascoigne zauzeo je četvrto mjesto. U njegovoj karijeri ističe se trenutak sa Svjetskog prvenstva 1990. godine kad je plakao u polufinalu. Sergio Aguero, koji je nedavno završio karijeru, je peti.

Argentinac je plakao, primjerice, na oproštajnoj utakmici u dresu Manchester Cityja, nakon čega je otišao u Barcelonu. Prema BonusFinderu, popis deset najemotivnijih nogometaša, od šestoga do desetoga mjesta, čine i Lionel Messi, John Terry, Mohamed Salah, David Beckham i Mario Balotelli.

Popis deset najemotivnijih nogometaša:

1. Neymar
2. Cristiano Ronaldo

3. Luis Suarez
4. Paul Gascoigne
5. Sergio Aguero
6. Lionel Messi
7. John Terry
8. Mo Salah
9. David Beckham
10. Mario Balotelli

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.