Čudesni Milan ludim preokretom u osam minuta slomio Sassuolo, Milić asistirao u porazu Fiorentine

Foto: Getty Images / Guliver Image

NEVJEROJATNU utakmicu odigrao je Milan protiv Sassuola na San Siru. Rossoneri su gubili 1:3 u 56. minuti, a onda za osam minuta uspjeli napraviti ludi preokret i slaviti s 4:3, što je s klupe ispratio Mario Pašalić, koji ni ovog puta nije debitirao za svoju momčad u 7. kolu.

Momčad Vincenza Montelle povela je u 9. minuti golom Giacoma Bonaventure, ali je minutu kasnije odmah izjednačio Matteo Politano, za 1:1 na poluvremenu. Gosti su krenuli sjajno u drugom dijelu i u samo dvije minute (54. i 56.) zabili dva gola preko Francesca Acerbija i Lorenza Pellegrinija, za velikih 1:3.

I, kada se činilo da će Milan doživjeti šok u svom dvorištu - krenulo je čudesnih 20 minuta. Prvo je Carlos Bacca smanjio iz penala u 69, a nakon toga je u 73. izjednačio mladi Manuel Locatelli s ruba šesnaesterca na 3:3.

Sassuolo je bio šokiran, a na koljena ga je bacio Gabriel Paletta golom glavom u 77. minuti, za povijesnu pobjedu. 

Zanimljivo, nakon utakmice dijete Milana i strijelac trećeg gola 18-godišnji Locatelli zaplakao je pred kamerama.

"Ovo sam sanjao kao dječak i ispunio sam svoj san jer sam zabio gol na San Siru", rekao je veznjak.

Milić asistirao u porazu Fiorentine

Fiorentina je izgubila kod Torina s 2:1, A Hrvoje Milić asistirao je za gol Viole u 84. minuti, kada je centrirao s lijeve strane i Khouma Babacar zabio glavom i smanjio postigao jedini gol za goste.

Nikola Kalinić odigrao je cijeli susret, dok je Milan Badelj izašao u 68. minuti. Pobjedu Torinu donijeli su Iago Falque u 15. i Marco Benassi u 60. minuti utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.