LIGE PETICE

Neuer održao dramatično najavljenu presicu. Ništa bitno nije rekao

Foto: EPA

BAYERN je jučer objavio da će na današnjoj konferenciji za medije Manuel Neuer reći nešto važno o svojoj ozljedi, a mnoge je zanimalo o čemu se točno radi jer je vrlo neuobičajena praksa da igrači Bavaraca održavaju konferencije za medije kako bi govorili o svojim ozljedama. 

Neuer se ozlijedio na utakmici protiv Fortune u prošlom kolu zbog čega će izbivati najmanje dva tjedna, a Bayern se nada da će se vratiti za utakmicu protiv Leipziga 11. svibnja.

Danas u podne konačno je i održana press konferencija koju su mnogi njemački mediji najavili kao iznenađujuću, a Neuer nije rekao gotovo ništa što bi opravdalo ovakvo naprasno sazivanje konferencije.

Spekuliralo se čak da bi njemački vratar mogao objaviti da odlazi u mirovinu, a on na kraju nije rekao ništa što već nije bilo poznato, osim što je naglašeno kako je ova presica zapravo nešto što je trebalo biti održano ranije, ali je odgođeno zato što se Neuer ozlijedio. 

Vjeruje da će se vratiti do utakmice s Leipzigom

"Teško je reći koliko neću igrati, još je jako rano, ali vjerujem da je moguće da ću se vratiti već protiv Leipziga. Naravno, cilj mi je što prije se oporaviti i pomoći momčadi", rekao je Neuer.

Osim toga, Neuer je istaknuo kako je sezona daleko od toga da bude gotova i naglasio je da njegova momčad ne smije neozbiljno shvatiti završnicu sezone jer su u igri za dva trofeja. 

"Bit ću uz ekipu bez obzira na ozljedu, mislim da je to jako bitno. Moramo u svakoj utakmici do kraja dati svoj maksimum ako želimo završiti iznad Dortmunda i ući u finale kupa", rekao je Neuer pa dodao: 

"Sezona je dosad bila zanimljiva, na trenutke i smiješna, ali mi moramo ostati fokusirani i dovršiti posao."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.