Navijači Barce: Pogledajte sučevo priznanje Militau da je Viniciusu oprostio crveni

Screenshot: Twitter

U PRVOJ utakmici polufinala Kupa kralja Barcelona je na Santiago Bernabeuu pobijedila Real Madrid 1:0 i pred svojom će publikom 5. travnja braniti prednost za ulazak u finale. Prvi meč riješen je autogolom Edera Militaa u 26. minuti, a dosta se priča i piše o onome što se dogodilo neposredno prije gola. 

Za to je kriv Vinicius Junior. Realov as kažnjen je samo žutim kartonom zbog hvatanja za vrat i hrvačkog zahvata kojim je srušio Frenkieja de Jonga, no navijači Barcelone tvrde da je trebao biti isključen, i to po dvije osnove. Ili zato što je faul bio posebno grub ili zbog unošenja u lice sucu nakon što mu je dao žuti karton.

Međutim, sad se pojavila snimka koja prikazuje kako sudac Jose Luis Munuera Montero objašnjava Ederu Militau, koji mu se došao žaliti zbog žutog kartona koji je dao njegovom suigraču: "Eder, slušaj me, prvo ga je zgrabio za vrat i onda ga je bacio na zemlju, razumiješ? Uhvatio ga je za vrat i onda ga bacio na pod." Navijači Barcelone ogorčeni su ovim sučevim objašnjenjem. Tvrde da bi Montero nedjela za koja tereti Viniciusa morao kazniti crvenim, a ne žutim kartonom.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO SUDAC PRIZNAJE REALOVOM IGRAČU DA MU JE SUIGRAČA POŠTEDIO ISKLJUČENJA

VIDEO: Arena Sport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.