PSV svog navijača koji je napao srpskog golmana kaznio s 40 godina zabrane

Foto: EPA-EFE

GOLMANA Seville Marka Dimitrovića je pri kraju uzvratne utakmice nokaut-faze Europa lige protiv PSV-a napao domaći navijač. PSV je utakmicu dobio 2:0, ali je ispao jer su Španjolci u prvom susretu kod kuće pobijedili 3:0. Po završetku utakmice navijač je utrčao na teren, pokušao udariti Dmitrovića i pritom ga je očešao šakom, ali ga je golman svladao i zadržao dok nisu došli redari.

Navijač je stao pred Dimitrovića, nešto mu kratko rekao i onda ga pokušao udariti. Golman mu je na to uzvratio i onda ga bez udarca srušio na pod, nakon čega su mu u pomoć pritrčali ostali igrači i pripadnici redarske službe. Dimitrović je prošao bez težih ozljeda, a nakon utakmice je u miks-zoni pokazao ožiljke na vratu.

Kaznio ga je vlastiti klub

"Mora da je bio pijan i lud. Pokušao me udariti, ali sam ga uspio primiti i baciti na tlo dok nisu stigli redari. Neću vam reći što sam mu zaista htio učiniti u tom trenutku. Ostat ću tih", rekao je Dmitrović španjolskim medijima nakon utakmice.

Na incident je sada reagirao i sam PSV. U nizozemskom klubu odlučili su se na drakonsku kaznu za ovaj prekršaj pa su svom navijaču izrekli 40 godina zabrane pohađanja svih utakmica svih kategorija kluba iz Eindhovena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.