BOKS

Najmoćniji čovjek u svijetu boksa organizira spektakl. Želi i Hrgovića

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

EDDIE HEARN, čovjek kojeg mnogi nazivaju najmoćnijim u svijetu boksa, planira u veljači sljedeće godine organizirati spektakularnu boksačku priredbu.

Naravno, njegova priredba ovisit će o Oleksandru Usyku,  u ovom trenutku obveznom izazivaču po WBO verziji, kojeg ne zanima ništa drugo osim borbe s pobjednikom iz revanša Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr.-a.

Poseban plan za Usyka

Ipak, Hearn ima plan nagovoriti Usyka na borbu s Dereckom Chisorom. Dio Hearnove vizije je i naš Filip Hrgović koji je trenutno u Hrvatskoj posebna tema zbog njegove želje da nastupi na Olimpijskim igrama

"Želim u veljači složiti teškaški "card". Bili bi tu Dilliana Whyte i Filip Hrgović, zatim pobjednik okršaja Michaela Huntera i Alexandera Povetkina, vjerojatno i Dave Allen, ali i Chisora",  nabrojio je Hearn za IFL TV borce koje bismo mogli gledati na toj priredbi.

Zanimljive kombinacije

Popularni boksački portal Boxing News 24 odmah je krenuo analizirati tko bi se mogao upariti s kime, a kao najizglednijeg protivnika za Filipa Hrgovića (9:0) istaknuli su Davea Allena (17-5-2).

Hearn prognozira i da bi Chisora mogao u 2020. doći do borbe za titulu. 

"Chisora se iduće godine planira boriti za svjetsku titulu, prije toga ga treba staviti s nekim poput Huntera, Povetkina ili Hrgovića, tome se boksačka javnost ne bi protivila", zaključak je Boxing News 24 portala.

Prije toga Hrgović će 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji odraditi najveću borbu karijere protiv Erica Moline, bivšeg dvostrukog izazivača. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.