Najbolji vratar u povijesti ovom izjavom oduševio je Bilića

Foto: Getty Images / Guliver Image

SLAVEN BILIĆ i njegov West Ham odigrat će prijateljsku utakmicu u nedjelju od 14 sati protiv Juventusa. Kapetan i legenda prvaka Italije Gianluigi Buffon uoči susreta u Londonu, na novom stadionu engleske momčadi, otkrio je jednu zanimljivost koja do sada nije bila poznata.

"Veliki sam navijač West Hama već dugi niz godina, čak i vremena dok se nisam profesionalno ni bavio nogometom. To je najviše zbog sjajnih navijača koje sam upamtio iz vremena dok sam i sam bio navijač. Ti ljudi s velikom energijom bodre svoju momčad i to mi se jako sviđa, baš kao i grb samog kluba", otkrio je 38-godišnji Buffon. 

Hrvatski trener ostao bez pojačanja

Unatoč tome što su se Inter i West Ham dogovorili oko transfera Davidea Santona, talijanski bek, iz još neutvrđenih razloga, nije uspio proći liječničke preglede u engleskoj momčadi te od prelaska u redove Čekićara neće biti ništa.

Zanimljivo, prije nekoliko tjedana 25-godišnji Santon iz istog razloga nije uspio otići u Napoli, a ovog puta je trebao kod Slavena Bilića stići na jednogodišnju posudbu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.