NFL

Najbolji ikad objasnio zašto se vraća: Želim ostvariti ultimativni cilj

Foto: EPA

TOM BRADY, sedmerostruki osvajač NFL-a i danas quarterback Tampa Bay Buccaneersa, na kraju prošle sezone objavio je da odlazi u mirovinu. Međutim, po mnogima najbolji igrač američkog nogometa ikada s 44 godine odlučio je promijeniti odluku, pa je nakon par tjedana poručio kako će ipak nastaviti igrati.

"Znam da je moja karijera pri kraju, ali želim je završiti na najvišoj razini", izjavio je Brady za People. "Mislim da većini sportaša tijelo govori 'ne', a mozak 'da'. I onda na kraju i mozak kaže 'ne' jer tijelo više ne može", dodaje Brady, koji je šest naslova osvojio s New England Patriotsima, a jedan, ujedno posljednji pretprošle sezone, s Buccaneersima.

Istaknuo je povezanost s Alexom Guerrerom, dugogodišnjim osobnim trenerom i poslovnim suradnikom. "Imao sam veliku sreću upoznati Alexa, sjajnu osobu, jednu od najboljih u mom životu. Naučio me očuvati tijelo", objasnio je.

Želi još jedan Super Bowl

"Želim ostvariti ultimativni cilj - osvojiti Super Bowl", rekao je Brady o razlogu povratka, odnosno ostanka u NFL-u. "To je stvar koja me svakodnevno motivira. Imam odlične suigrače i trenera s kojima to mogu učiniti", uvjeren je. "Želim igrati i imati najbolju sezonu dosad. Sve je važno. Nema kompromisa želimo li ostvariti neki rezultat. Svi moraju dati 100 posto da bismo uspjeli.

"Prije dva mjeseca nisam mislio da ću se ovako osjećati. Ali motiviran sam. Želim dati sve od sebe, kao i uvijek", poručio je Brady, zaključivši da mora biti mentalno čvrst te dodajući da je uzbuđen zbog iduće sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.