SATRAO GA SUIGRAČ OD 125 KILA Najbolja NBA momčad do kraja sezone bez velike zvijezde

Screenshot: Youtube

GOLDEN STATE WARRIORS, aktualni viceprvak NBA-a i najbolja momčad ove sezone, doživjela je veliki udarac pred završnicu sezone.

U prvoj minuti utakmice s Washingtonom, Zaza Pachulia, centar Golden Statea, hrvajući se sa suparnikom Marcinom Gortatom, pao je na lijevu nogu suigrača Kevina Duranta.
 
Durant nije šmokljan, ali po njemu se srušio gorostasni Pachulia
 
Osmerostruki All-Star, četverostruki najbolji strijelac lige i MVP iz 2014., nipošto nije pero kategorija, jer visok je 206 centimetara i težak 109 kilograma.
 
Ali na njegovu lijevu nogu srušio se gorostasni Gruzijac od 2,11 visine i čak 125 kilograma težine i tako Durantu izazvao tešku ozljedu, hiperekstenziju koljena.

Ako se prve prognoze i insajderske informacije pokažu točnima, jedan od najboljih igrača u NBA-u zbog toga će prisilno pauzirati nekoliko mjeseci, što znači da je za njega sezona završena. Ali, treba pričekati snimanje ozljeđenog koljena, nakon koje će liječnici dati točniju dijagnozu.
 
"Izdao" Oklahomu kako bi konačno uzeo naslov, ali sada ne može sudjelovati u pokušaju njegova osvajanja
 
Ovo je ogroman hendikep za Warriorse jer Durant u ovoj sezoni, prvoj otkako je skandalozno "izdao" Oklahomu i prešao u Kaliforniju, ima prosjek od 25,8 koševa, 8,4 skokova i 4,9 asistencija.
 
Iz Thundera je pobjegao u najjaču momčad i tako je učinio "Dream Teamom", kako bi konačno osvojio naslov prvaka, a sada će ostati bez prilike dati doprinos eventualnom novom uspjehu Warriorsa.
Golden State odmah se pripremio za ostatak sezone bez Duranta i dovodi mu zamjenu, slobodnog veterana (36) Matta Barnesa. Na početku sezone potpisao je za Sacramento, gdje je imao 7,6 koševa i 5,5 skokova po utakmici.
 
Warriorsi već imaju zamjenu
 
Ali Kingsi su ga prije deset dana otpustili kako bi napravili mjesta za trojicu igrača pristiglih u sklopu tradea s DeMarcusom Cousinsom.
 
Barnes je već igrao za Warriorse od 2006. do 2008. Izjavio da mu je povratak u Golden State "ostvarenje sna", a na Instagram profilu otkriva kako mu je to "najsretniji dan u životu, odmah uz rođenje djece."
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.