Najbezopasniji napadač Hajdukove novije povijesti: Steaua je ništa

Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

NAPADAČ koji je izgubio pravo da ga se zove golgeterom. To je Mirko Ivanovski otkako je došao u Hajduk. 

Od sedam utakmica ove sezone u prvoj momčadi, igrao je na njih šest i zamijenjen je na svih šest. 

Ni na jednoj nije postigao gol, pa tako ni na sinoćnjoj u uzvratu trećeg pretkola Europa lige kod Steaue, gdje je očajni domaćin pobijedio s 2:1 još gori Hajduk i nakon 0:0 u prvoj utakmici izbacio splitski klub.

Ivanovskog je Kopić ostavio na klupi jedino u uzvratu drugog pretkola EL-a kod Slavije. Zanimljivo, na toj utakmici Hajduk je pobijedio (3:2) i postigao daleko najviše golova u jednom susretu ove sezone.

Hajdukov "strijelac" ili je na utakmicama potpuno nevidljiv ili promašuje prilike. 

U Bukureštu je bio prvi slučaj. 

Ipak, Ivanovskog još jedna njegova partija za poklapanje ušima i zasluženo ispadanje njegove jako loše momčadi iz Europe od neznatno manje lošeg protivnika ne priječi da ovako reagira na novinarsku konstataciju da Steaua uopće nije bila bolja:

"Ma nisu oni ništa. U prvom poluvremenu su imali samo jednu nekakvu šansu, a mi smo čekali na kontre. Dogodio se taj jedanaesterac, kažu mi da je bio, a onda i taj nesretni gol na kraju."

Ivanovski je ovako vidio utakmicu te opisao štimung u momčadi:

"U prvom poluvremenu igrali smo taktički dosta dobro, Steaua nije bolja od nas i zbog toga nam je još više žao. Dobro smo parirali, držali smo ih, ali presudio je taj nesretni gol u zadnjoj sekundi. Šteta, bili smo jako motivirani, atmosfera prije utakmice je bila izuzetno dobra. Bili smo puni volje i želje, što smo i pokazali."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.