Mourinho više nikad ne želi surađivati s jednom osobom: "Ne zanima me što govori"

Foto: Profimedia

JOSE MOURINHO (61) sredinom siječnja dobio je otkaz u Romi, koju je vodio od srpnja 2021. godine. S rimskim klubom je u tom periodu osvojio Konferencijsku ligu te prošle godine igrao finale Europa lige, u kojem je izgubio od Seville. Roma je portugalskom treneru dala otkaz nakon niza slabih rezultata, pa on i dalje traži posao. 

Mourinho je u nedjelju tijekom utrke MotoGP-a dao izjavu za Sport TV, a prenosi je portugalski medij A Bola. Poručio je kako na ljeto želi pronaći novi klub nakon što je dosad u karijeri vodio Benficu, Leiriju, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham i Romu.

"Teško je razumjeti kako trener koji dvaput zaredom odvede momčad u europsko finale dobije otkaz", rekao je Mourinho, a zatim govorio o donedavnom sportskom direktoru Rome Tiagu Pintu (39), koji je početkom veljače ove godine napustio klub.

"Neću ni sekunde vremena potrošiti na čitanje ili slušanje intervjua s gospodinom Pintom. Nimalo me ne zanima što ima reći"

Među ostalim, Pinto je rekao kako se osjećao kao da umire kada je Mourinhu morao reći da je dobio otkaz.

"Otkaz treneru znači da si nešto krivo napravio. Bilo je to jako emotivno, radili smo zajedno dvije godine. Mourinho dobro zna da sam bio njegov vojnik posljednje dvije i pol godine. Tenzije između trenera i sportskog direktora tijekom prijelaznog roka su normalne, ali on zna da sam bio vjeran njemu, klubu i projektu", izjavio je Pinto 22. ožujka u intervjuu za Sky Sport Italiju.

Mourinho je ovako reagirao na upit o Pintovoj izjavi: "Neću ni sekunde vremena potrošiti na čitanje ili slušanje intervjua s gospodinom Pintom. Nimalo me ne zanima što ima reći. Nije me briga što govori."

Mourinho je potom upitan bi li u budućnosti surađivao s Pintom u nekom drugom klubu. "Ne, sigurno ne. Ponekad se čini da su neke stvari moguće, ali ovom slučaju to sasvim sigurno nije moguće", zaključio je Mourinho.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.