Mourinho: City je igrača platio 80 mil. eura i sad će ga pustiti. Mi smo drugi svijet

Foto: EPA

ROMA u četvrtak u 18:45 protiv moldavskog Šerifa igra utakmicu posljednjeg, šestog kola skupine G Europa lige. Osigurala je prolazak u nokaut-fazu, no da bi bila prva u skupini, potrebni su joj pobjeda nad Šerifom te poraz praške Slavije.

Trener Rome Jose Mourinho održao je konferenciju za medije uoči susreta. Portugalski stručnjak na njoj je govorio o zimskom prijelaznom roku rimskog kluba. "Nisam ljubomoran, ali Manchester City je platio 80 (prema Transfermarktu, 50 milijuna eura, op. a.) za Kalvina Phillipa, a pustit će ga u siječnju i dovesti nekog drugoga. Mi smo za njih drugi svijet.

Volio bih jednog, dva, tri ili četiri igrača. Svi bismo željeli poboljšati momčad, biti kvalitetniji, no to nije lako. Iskreno ću vam reći - potpišemo li braniča na zimu, bit ću sretan. Želim li više? Naravno, ali to nije moguće. Klub radi na tome da imamo nekoliko opcija za dovođenje", izjavio je Mourinho, kojem na kraju sezone istječe ugovor s Romom, a još nije dogovorio produljenje suradnje.

Phillips bi mogao napustiti City u zimskom prijelaznom roku

Podsjetimo, Manchester City je u ljeto 2022. godine doveo Kalvina Phillipsa, veznjaka koji je stigao iz Leedsa za, neslužbeno, 50 milijuna eura, što je 30 milijuna eura manje od iznosa koji je Mourinho spomenuo.

No točno je da bi ga se City mogao riješiti u zimskom prijelaznom roku jer se nikada nije uklopio u momčad trenera Pepa Guardiole. K tome je imao problema s ozljedama, pa je ukupno skupio svega 29 nastupa. Ugovor mu vrijedi do 2028. godine, no već ga se povezivalo s Juventusom i Bayernom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.