EUROPA LIGA

Mourinho bocnuo svog igrača i nasmijao novinare: Ne pitajte ga za gol koji je zabio

Screenshot: Youtube

MENADŽER Tottenhama Jose Mourinho i stoper Davinson Sanchez najavili su utakmicu koju protiv austrijskog LASK-a igraju u četvrtak kao svoju prvu u ovoj sezoni Europa lige.

Spursi su za vikend odigrali dramatičnu utakmicu u kojoj su na domaćem terenu odigrali 3:3 s West Hamom iako su do 82. minute vodili 3:0 pa je Mourinho posebno pozvao na oprez, a govorio je i o sastavu koji će igrati u četvrtak.

"Jedini igrač za kojeg mogu potvrditi da počinje utakmicu je Davinson Sanchez, koji će nakon mene dati izjavu. Samo ga nemojte pitati o sjajnom golu koji je zabio u nedjelju", rekao je Mourinho i nasmijao novinare jer se referirao na pogodak koji je Sanchez zabio u vlastitu mrežu za 3:2 West Hama pa dodao:

"Osim Erica Diera i Japheta Tangange, svi igrači su nam na raspolaganju i potpuno je moguće da bilo tko od njih započne tu utakmicu."

Uvjeren je da se West Ham ne može ponoviti

Mourinho se još jednom osvrnuo na utakmicu s West Hamom i činjenicu da je njegova momčad ispustila veliko vodstvo u svega 12 minuta.

"Vjerujem da možemo odigrali još 50 utakmica u kojima ćemo imati 3:0 u 80. minuti i da se to nikad više neće dogoditi", rekao je Mourinho pa dodao:

"Ne želim se voditi pričama o Spursima koji ne znaju pobjeđivati, samo moramo bolje braniti obrambene prekide. Iz igre smo primili samo jedan gol i to protiv Southamptona."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.