Mladi dinamovci na štakama. Zajedno se oporavljaju od teških ozljeda

Foto: Marko Lukunic PIXSELL

DINAMO je u ovom prijelaznom roku imao veliku nesreću sa svoja dva najzvučnija pojačanja. Iz Lokomotive su stigli Lukas Kačavenda (20) i Luka Stojković (19). Kačavenda je stigao na posudbu s pravom otkupa do kraja kalendarske godine, a Stojković je kupljen za tri milijuna eura.

Kačavenda je ubrzo morao na operaciju. Devet dana nakon što je Dinamo objavio da je ovaj igrač potpisao za njega. Kačavendi je bio nužan zahvat na koljenu, savjetovali su mu liječnici, a igrač je prihvatio. No rehabilitacija od operacije traje mjesecima, a Kačavendu ugovor o posudbi za Dinamo veže još samo četiri mjeseca. To znači da bi se na zimu mogao vratiti u Lokomotivu bez da zaigra za Dinamo. 

Zajedno na štakama

Stojković se također teško ozlijedio odmah po dolasku u Dinamo. Na zagrijavanju uoči derbija s Rijekom popucali su mu prednji križni ligamenti. Kačavenda i Stojković sada se zajedno oporavljaju, a Kačavenda je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju uz opis "Hvala na podršci":

Podsjetimo, Kačavenda je pretprošle sezone bio najbolji mladi igrač HNL-a i tada je odbio transfer u Genou jer je smatrao kako je prerano za odlazak u Serie A. Očekivalo se da se prošle sezone nametne još više, ali zaigrao je tek od ožujka zbog teške ozljede koljena. Stojković je u dresu Lokomotive u prvih nekoliko kola ove sezone bio najbolji igrač lige.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.