Miše zadovoljan pripremama: Na posljednjem treningu u Austriji briljirali Ibričić i Eliakwu

JUTROS su Hajdukovci odradili posljednji trening u Austriji prije povratka u Split i generalke na Poljudu 18. ovog mjeseca u trokut turniru s Blackburnom i portugalskim Nacionalom.

Miše je u Steyru složio dvije momčadi, mlađe i starije, a u 40 odigranih minuta postignuto je čak 12 zgoditaka. Stariji su pobijedili mlađe sa 9.3, a kod pobjedničke momčadi briljirali su Senijad Ibričić sa četiri, nigerijsko pojačanje Eliakwu sa tri i povratnik Florin Cernat koji je zabio dva.

U redovima poraženih za koje su igrali Subašić, Maloča, J. Buljat, Thiaguinho, Računica, Sačer, Obšivač, Trebotić, Tomasov, Vukušić i Paraiba golove su zabili Dinko Trebotić dvaput i Ante Vukušić. Starije i nadmoćnije u ovom susretu predstavljali su: Tomić, Rubil, Pandža, Aračić, Šerić, Gabrić, Skoko, Andrić, Cernat, Ibričić, Eliakwu.

Dodajmo kako se večeras puleni Ante Miše vraćaju u Split gdje će nastaviti sa pripremama za predstojeću sezonu. Podsjetimo, prvenstvo za Hajduk počinje za 12 dana i to gostovanjem u Gradskom vrtu.

Miše: Imali smo fantastične uvjete

Trener Hajduka Ante Miše pak iznimno je zadovoljan odrađenim pripremama u Austriji i Sloveniji: "veći dobitak nam je povratak Gorana Rubila", naglasio je Miše za službene stranice kluba hajduk.hr nakon današnje trening utakmice.

"Imali smo fantastične uvjete, pa su pripreme puno bolje odrađene od posljednjih u Turskoj. S obzirom na igrački kadar sigurno ćemo u novoj sezoni biti puno ofenzivniji. Jednu godinu smo iskusniji, a nema sumnje da smo i kvalitetniji", kazao je Hajdukov trener kojemu će se u Splitu od treninga u srijedu priključiti i Mario Brkljača, Mirko Oremuš, Hrvoje Vejić, dok potpis ugovora očekuje Ivana Rodića.

Zadovoljan je Miše i učinkom Brazilaca Paraiba i Thiaguinhoa, te Nigerijca Eliakwua: "Svakim treningom sve su bolji."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.