premiership

Mirror: Newcastle je odabrao trenera i nudi mu 11 mil. funti, ali on ne želi doći

Foto: Guliver Image

NEWCASTLE UNITED još traži čovjeka koji bi preporođeni klub povesti prema vrhu engleskog nogometa.

Saudijski investitori su, nakon što su kupili klub za 305 milijuna funti, smijenili Stevea Brucea, a kako piše Daily Mirror, odabrali su trenera kojeg žele na klupi. Riječ je o Ajaxovu treneru Eriku ten Hagu, koji s klubom iz Amsterdama ove sezone igra fantastičan nogomet i kojeg na St. James' Parku vide kao idealnog za novi Newcastle.

Saudijski vlasnici na ljeto planiraju investirati oko 260 milijuna funti u momčad, što je primamljivo svakom treneru, ali Ten Hag navodno nije pretjerano zainteresiran. 

Nesigurna budućnost

"Ten Hag je trenutačno prvi na tablici Lige prvaka i prvi u nizozemskom prvenstvu. Odlazak u Newcastle mogao bi biti veliki rizik, a Nizozemca najviše muči bi li Newcastle sljedeće sezone vodio u Championshipu ili u borbi za Ligu prvaka", tvrdi Mirror, pozivajući se na dobro upućeni izvor.

Direktorica Amanda Staveley i njezini ljudi u stalnom su kontaktu s Ten Hagom, kojemu su navodno ponudili 11 milijuna funti godišnje plaće, ali ni s time ga nisu uspjeli namamiti u Newcastle. Osim toga, piše Mirror, Ten Hag je zanimljiv i drugim velikim klubovima koji su u problemima, pa će Newcastle imati jako težak posao da ga dovede u priču koja još nije na stabilnim temeljima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.