LIGE PETICE

Milanov veznjak propustio je cijelu prošlu sezonu. Sad se opet ozlijedio

Foto: EPA

MILAN nema sreće, pored rezultata, ni s ozljedama posljednjih godina. Andrea Conti od dolaska iz Atalante doživio je nekoliko ozljeda, baš kao i stoper Mattia Caldara, koji se tek nedavno priključio momčadi i konkurirat će za večerašnju utakmicu protiv Leccea na San Siru (20:45).

Međutim, protiv Leccea neće igrati Giacomo Bonaventura, koji je ozlijedio mišić, a dodatni pregledi otkrit će koliko je ozljeda ozbiljna te kolika ga čeka pauza.

Veznjak Milana prošle je sezone zabio na otvaranju Serie A kod Napolija, a potom je u listopadu doživio tešku ozljedu koljena zbog koje je propustio cijelu sezonu. Oporavljao se cijelo vrijeme, a tijekom ljeta počeo je trenirati i spremati se za novu sezonu.

U Milanellu su ga očekivali kao pojačanje u sredini terena, ali su ga novi problemi opet odvojili od travnjaka.

Bonaventura, koji ima 30 godina, stigao je u Milan iz Atalante 1. rujna 2014. za sedam milijuna eura, a do sada je skupio 154 nastupa, uz 31 gol i 16 asistencija. Ove sezone je prvu utakmicu nakon dugog izbivanja odigrao u porazu kod Torina (25 minuta), dok je u pobjedi kod Genoe na terenu proveo 81 minutu. 

Embed from Getty Images

Zato bi protiv Leccea prvi put ove sezone od prve minute trebao krenuti Ante Rebić, kojem će očigledno novi trener Stefano Pioli ukazati povjerenje.

Večeras se na San Siru očekuje oko 50 tisuća navijača, a oni najvatreniji s južne tribine najavili su protest šutnjom protiv aktualne klupske uprave, čiji je član i Zvonimir Boban

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.