LIGE PETICE

Messi o sucu koji mu je donio pobjedu: Želi me isključiti iz Clasica. Nevjerojatno!

Foto: EPA-EFE/MARTA PEREZ

VELIKE kontroverze izazvala je dramatična i važna pobjeda Barcelone golom Dembelea u zadnjoj minuti nad davljenikom Valladolidom (1:0) na Camp Nou u 29. kolu La Lige. 

Sudac Jaime Latre je deset minuta prije kraja prestrogo isključio igrača gostiju, a zatim u začetku akcije za pobjednički gol Barcelone propustio suditi faul Jordija Albe. 

Obje teške greške na štetu Valladolida i u korist Barcelone bile su očite svima koji su gledali utakmicu.

Međutim, kamere i mikrofoni španjolske televizije Movistar na poluvremenu su ulovile Lionela Messija kako se žestoko žali na suca.

"Želi mi dati žuti karton pod svaku cijenu... Ufff... Nevjerojatno!" rekao je izlazeći s terena klupskom tajniku Carlesu Navalu.

Messi je želio reći kako se sudac trudi eliminirati ga iz El Clasica idućeg vikenda. Da je Messi sada dobio žuti karton, bio bi mu peti i ne bi mogao igrati protiv Reala najveći derbi koji odavno nije imao ovako veliki ulog. 

Devet kola prije kraja Atletico je vodeći s bodom više od Barcelone i tri boda više od Reala. 

Messi na kraju nije dobio eliminacijski žuti karton. Upravo suprotno, sudac kojeg je ozbiljno teretio da radi protiv Barcelone, upravo je Messijevu momčad gurnuo prema važnoj pobjedi velikim greškama u njenu korist.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SUDAČKE GREŠKE NA ŠTETU VALLADOLIDA I U KORIST BARCELONE.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.