real madrid

Marca: Ramos odlazi iz Reala. Ne želi popustiti

Foto: Reuters

SERGIO RAMOS mogao bi nakon 15 i pol godina otići iz Reala, piše Marca.

Danima se već piše o tome da se kapetan ne može dogovoriti s klubom oko novog ugovora, ali Marca je danas objavila da je dogovor praktički propao i da Ramos kreće u pregovore s drugim klubovima.

"Ramos i Real su jako daleko od dogovora. Ni igrač ni Florentino Perez ne popuštaju i ništa se nije promijenilo od prvog dana pregovora. Ramos drži klub kao taoca, ali Real se nada da Ramos zbog financijske krize u nogometu neće dobiti veću ponudu od one u Realu i da će na kraju ostati. No, iz ove perspektive to je malo vjerojatno", piše Marca.

Podsjetimo, Ramosu na ljeto istječe ugovor i od prvog dana ove godine može pregovarati s drugim klubovima. Real mu je ponudio ugovor na još jednu sezonu uz 10.8 milijuna eura plaće, ali Španjolac traži ugovor na dvije godine i 12 milijuna eura plaće.

Modrić je takve uvjete prihvatio

"Real je slične uvjete ponudio i Luki Modriću koji je ponudu prihvatio uz smanjenje plaće od deset posto. Jasno je da svi žele da Ramos ostane, ali zbog njega se neće mijenjati klupska politika u sjeni teške financijske situacije. Ramos ima ponudu na stolu i ona se neće mijenjati. Nije nemoguće da će je na kraju prihvatiti, ali to je teško očekivati", piše Marca.

Prošlog tjedna objavljeno je da bi Ramos mogao otići u PSG kao dio transfera Kyliana Mbappea, ali to bi podrazumijevalo da produži ugovor s Realom.

Ramos je u Real stigao iz Seville 2005. godine za 27 milijuna eura te je u 668 utakmica zabio 100 golova uz 40 asistencija.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.