LIGE PETICE

Marca: Jović je najneefikasniji novi napadač Reala u zadnjih 20 godina

Foto: EPA

ZINEDINE ZIDANE nadao se da će Luka Jović i Eden Hazard biti odgovor na Realove napadačke probleme, ali srpski reprezentativac nije se pokazao najboljom kupovinom.

Ako je vjerovati Marci, pokazao se kao najgora kupovina ovog tisućljeća. Od početka 2000-ih Real je kupio brojne napadače koje je htio cijeli svijet, a Jović je samo još jedan u nizu.

Michael Owen, Raul, Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Benzema, svi oni prošli su kroz svlačionicu na Santiago Bernabeu, neki više, a neki manje uspješno.

Povijesno loš učinak

Ipak, nitko od njih nije odigrao toliko utakmica bez da je zabio pogodak za Real, čak ni Klaas Jan-Huntelaar ili Emmanuel Adebayor koji su jako loše krenuli u dresu Kraljeva. 

Sljedećeg vikenda Real ide u Mallorcu, a Jović će na taj dan obilježiti 63 dana od debija u kojima nije postigao nijedan jedini pogodak. Upravo zato novinari Marce pišu kako je Jović najgore pojačanje Reala, nije pokazao ništa, naglašavaju. 

Nekim igračima je po dolasku u Real trebao i veći broj utakmica da zabiju gol, ali nikad toliko minuta. Jović je uspio ono što nitko nije, ali ne na način na koji su to u Realu očekivali. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.