MARADONIN NASLJEDNIK SLOMIO MARIBOR Slalomom prošao petoricu, pa namjestio gol

Screenshot: Youtube

SEVILLA - MARIBOR 3:0 u drugom kolu Lige prvaka. Sva tri gola za domaćina postigao je Wissam Ben Yedder, ali junak utakmice nije on, nego asistent za prvi zgoditak. 

Joaquin Correa dokazao je, poput Ricarda Quaresme također sinoć u LP-u, da je jedan od onih majstora čije su asistencije daleko ljepše i pamtljivije od golova koje tako namjeste.
 
U 27. minuti utakmice protiv slovenskog prvaka, Correa je na desnom krilu presjekao dodavanje suparnika i krenuo u prodor prema golu gostiju. U naletu je driblingom nanizao trojicu igrača Maribora prije kaznenog prostora, a nakon što je ušao u 16-erac prošao je još dvojicu, pa pred golmanom koji mu je došao u susret poslužio Ben Yeddera koji sam pred golom lako zabija u praznu mrežu:

Mladi argentinski veznjak (23) briljirao je tako i u drugom kolu LP-a, nakon što je u prethodnoj utakmici golom donio bod Sevilli kod Liverpoola (2:2), a slalomom protiv Maribora podsjetio je na legendarni dribling slavnog sunarodnjaka Maradone na SP-u 1986. protiv Engleske:
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.