Mamićeva odvjetnica ne želi u Split bez policijske zaštite!

Foto: Hina 

U SPLITU je danas nastavljeno suđenje Zdravku Mamiću i Ivi Begi za okršaj na tribini poljudskog stadiona. Nisu se pojavili. Odvjetnica Jadranka Sloković, braniteljica Zdravka Mamića, obavijestila je danas suca Stipu Rosu da neće doći u Split jer im nije osigurana policijska zaštita.

Podsjetili su i na nedavni napad na suca Bruna Marića.

Klarić o svojim fotografijama s Poljuda

Oni inače nisu u obavezi pristupiti glavnog raspravi pa je sudac Roso izveo dokaz saslušanjem fotografa Feđe Klarića.

Zanimalo ga je samo da potvrdi autentičnost fotografija koje je priložila obrana Ive Bege. Klarić je potvrdio da su to uistinu njegove fotografije da ih je priložio u izvorniku, doznajemo u Prekršajnom sudu u Splitu.

Suđenje se nastavlja 19. siječnja kada bi se trebao biti saslušan makarski poduzetnik Milorad Pašalić, koji je imao sukob s Mamićem prije Bege.

Policija: Nije problem da im osiguramo pratnju

Provjerili smo u splitskoj policiji je li odvjetnica Sloković zatražila zaštitu tijekom boravka u Splitu.

"Ne, nije nam se javila. Inače, nije nikakav problem da mi to napravimo i osiguramo im pratnju za njihovog boravka u Splitu. U kontaktu smo sa sudom i šaljemo ljude kad god se održava rasprava da nas ne bi nešto iznenadilo", pojasnili su nam u policiji.

Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović napadnuti su pirotehnikom koncem svibnja kada su parkirali ispred zgrade Prekršajnog suda u Splitu. U napadu nije bilo ozlijeđenih, stradalo je tek staklo na novoj Astri poreznog inspektora. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.