Mađari u velikoj zabludi: "Nećemo se prepasti punih tribina paklenog Maksimira"

"JEDINA nam je šansa da uopće ne radimo greške i pri tome iskoristimo sve Dinamove, čija igra nije bez grešaka, izjavio je trener Gyora Attila Pinter, ali odmah i upozorio da ništa manje nisu bili svjesni Dinamovih manjkavosti prije prve utakmice, a svi znamo kako je završilo - pobjedom Modrih (2:0) u Mađarskoj.

Pinter je još uvijek bijesan zbog načina na koji je njegova momčad izgubila od Dinama na domaćem terenu, prije svega zbog golova koji su završili u njihovoj mreži: "Primili smo dva glupa gola, koja su nedopustiva, zbog individulanih grešaka, zahvaljujući kojima je Dinamo i došao do velike prednosti. Prvi smo primili zbog manjka koncentracije, a drugi zbog nedopustive taktičke pogreške, jer mnogo smo radili upravo na usavršavanju tih dijelova igre. Naravno da je Dinamo nemilosrdno kaznio te velike greške."

Trener Gyora žali što u prvoj utakmici rezultat nije ostao barem 0:1 jer smatra da bi onda njegov klub u uzvratu imao barem malo izglednije šanse, ali ne želi se baš predati: "Vrtim nekoliko varijanti koje bih mogao suprotstaviti Dinamu, a neposredno prije utakmice odlučit ću koju im suprotstaviti. Mi u Zagrebu nemamo što izgubiti i od igrača očekujem da tako rasterećeni odigraju dobru utakmicu".

Branič Zoltan Feher nema dvojbi da bi gol primljen u Zagrebu okončao svaku nadu njemu i suigračima, ali je u zabludi što se tiče okružja u koje stiže: "Dinamov stadion Maksimir slavan je po veličanstvenoj atmosferi, ali to nas neće presjeći. Naprotiv! Pune tribine samo će nas inspirirati. Teško ćemo nastaviti naše veličanstveno putovanje (Gyor je ovog ljeta prošao tri pretkola Europa lige, op. a.), ali bio bi to krasan pothvat."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.