Esport

Luka "Perkz" Perković i njegov G2 Esports vratili su se na prvo mjesto u Europi

Foto: Riot Games

NAKON 10 odigranih kola League of Legends European Championshipa Luka "Perkz" Perković i društvo su ponovo zasjeli na prvo mjesto nakon što je Fnatic bez svog najboljeg igrača izgubio od ekipe Rogue. G2 Esports tako ima omjer 9-1, odnosno pobjedu više od glavnih rivala.

>Ni 40 prijeloma kostiju nije ga spriječilo da potpiše za omiljeni klub

Kraljevi Europe u ljetnoj sezoni izgledaju vrlo dobro. Čini se da im sve, koju god kompoziciju izvukli iz rukava protiv bilo koje protivničke ekipe, polazi za rukom, a uz to se još i dobro zabavljaju. Međutim, povratkom Martina "Rekklesa" Larssona u prvu postavu Fnatica nakon što je izbivao u devetom kolu i Fnatic se vratio na pobjedničke staze i trenutno drži drugo mjesto. 

Foto: Riot Games

Trenutno izgleda da će se opet europski prvak odlučivati između G2 Esporta i Fnatica, ekipa koje su osvojile sve europske titule osim one u ljeto 2014. kada je to učinio Alliance. Treba napomenuti i da Splyce izgleda sjajno ove sezone te je s omjerom 7-3 na trećem mjestu, odmah iza Fnatica. 

G2 Esports je svakako najuvjerljivija, ali i najzabavnija ekipa ovog ljeta u Europi. Nadajmo se da će tako ostati do kraja te da će sjajnu formu prenijeti i na World Championship krajem godine. Idućeg vikenda G2 Esports očekuju mečevi protiv ekipa Origen i SK Gamingom, dok će Fnatic također igrati protiv Origena te Schalkea.

Foto: Riot Games

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.