Lude šangajske noći: Sutil se ispričao sudu što je direktora Lotusa pogodio čašom

NJEMAČKI vozač Adrian Sutil ispričao se na prvom sudskom ročištu u Münchenu izvršnom direktoru momčadi Lotusa Ericu Luxu zbog nanesenih mu ozljeda. "Užasno mi je žao, nisam htio da se to dogodi - izjasnio se Sutil na ročištu na kojem ga se tereti da je nanio tjelesnu štetu direktoru Lotusa."

Spomenuti incident dogodio se u travnju prošle godine u jednom šangajskom noćnom klubu na proslavi pobjede britanskog pilota Lewisa Hamiltona na VN Kine. Tada je Sutil čašom za šampanjac pogodio Luxa i ozlijedio ga, ali tvrdi da je to učinio posve nehotice. Tužitelji tvrde da je Lux zadobio devet centimetara dugu ranu nakon što je pogođen čašom zbog čega je morao na šivanje.

U trenutku davanja Sutilovog iskaza Lux nije bio u sudnici, a kaže da bi prihvatio ispriku da mu je ona izrečena uživo. "Prihvatio bih ispriku da je došao k meni u Luksemburg i ispričao mi se. Telefonski poziv nije dovoljan. Prijetio mi je da će me uništiti i osigurati da odem u zatvor na dugo vremena",  dodao je njemački pilot, prošlogodišnji vozač Force Indije, koji još nije pronašao momčad u novoj F1 sezoni. Lux je naravno takve optužbe opovrgnuo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.